www.likeapro.se

mobil; 070 764 44 14

info@likeapro.se

 

Privatträning för Ert lag eller klubb


Vi jobbar med grupper om 10-20 spelare efter ett tema som bestäms i samarbete med de ordinarie tränarna eller i form av Camper/Clinics


Till Like A Pro träningarna kommer spelare som är inriktade på intensiv och noggrann detaljträning med ett angivet tema.

 

Exempel på träningstema är:

 

- Shoot like a pro

- Skate like a pro

- 1 on 1 like a pro

- Defend like a pro

- Bodycontact like a pro

- Stickhandling like a pro


Träningarna bedrivs både i form av camper/clinics och genom att vi besöker klubbar och respektive lags träning.

 

Tanken är att spelarna efter denna träning skall ha utvecklat och förbättrat sina färdigheter inom det angivna temat. Träningen ska ge tips och idéer för ”egenträning” av angivet tema. Av stor vikt är även att skapa förståelse och kunskap hos spelarna om vilka tränings moment som är viktig för den fortsatta spelarutvecklingen inom ishockey!

 

Lika A Pro verksamheten utgår från en förberedelse för spel på elitnivå med stor betoning på övning och inlärningsmodeller. Detta innebär att särskilda krav ställs på spelarna. Att vara engagerad och motiverad är viktigt eftersom träningen bedrivs med hög intensitet och ambition!

 

Majoriteten av träningen bedrivs på is men även träning på till exempel skottramper, videoanalys och teori ingår. Basen i träningen bedrivs utifrån en träningsmodell som används och utvecklas utifrån 30 års erfarenhet från ungdomsverksamhet inom Huddinge Hockey, Stocksunds IF, Hammarby Hockey, Nacka Hockey, Djurgården Hockey, Lidingö Hockey m.m.

 
Välkommen
LIKE A PR0
    
    NYHETER:

>> NHL Summer Practise 
I Segeltorpshallen 


>> Jonas Andersson  paracing Stickhandlig 
I Segeltorpshallen 
 
 
NHL_Practise.htmlNHL_Practise.htmlStick_handling_drills.htmlStick_handling_drills.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3